Wednesday, September 10, 2008

tagasi koju

[Moskva, Saveljevski vaksal, 13:05 (GMT +3)] Kuulujutud elektrooniliste piletite kasutamise võimatusest osutusid õnneks kuulujuttudeks, ei tea, kuidas mõnesaja kilomeetri kaugusel Bratskist informatsioon niimoodi moondub. Tegelikkuses oli pea iga teine reisija elektroonilise piletiga ja kõik sujus õlitatult ... või peaaegu kõik. Kuna Bratski lennujaamas on ainult paar registreerimislauda, siis võttis pea kahesaja reisija registreerimine ilmatuma aja nii, et lennuki väljalend hilines üle tunni. Aga S7 oli sama tasemel, kui VIM Airlines, viie ja poole tunni jooksul toideti kaks korda ning lennukiks ei olnud TU-154, nagu Bratski lennujaama kodulehel lubatud, vaid Airbus A319.

Moskva, Saveljevski vaksal [10.09.2008 13:40:43 (GMT +3)]   Moskvas ei saanud seekord Domodedovo - Paveletski otsa rongiga sõita, kuna viimasel õhtul võtsin endaga kaasa ühtede hädaliste kirja, mis oli vaja Moskvasse tioimetada. Loomulikult ei lubatud mul kasutada rong - metroo - metroo - rong varianti, vaid autojuht tõi mind ära Saveljevski vaksalisse, mis sellest, et aega võttis rohkem, kui rong - metroo - metroo variandiga oleks kulunud :). Lootus, et siin saab teha ära check-in-i, nagu kodulehel lubatud haihtus, kuna registreeruda saab ainult siselendudele. Natukene nõrk on ka rongide sõidugraafik - eelmine rong väljus kell 11:05 ja nüüd läheb järgmine kell 13:55. Lennuk väljub kell 15:30, peaks napilt jõudma.

[Arlanda, 17:14 (GMT +1)] Selja sain küll tormates märjaks ja ärevad momendid olid 20-minutilises passikontrollijärjekorras - kas ikka jõuan. Kui Kui umbes viis inimest enne minu järjekorda teada saadi, et minul passadka juba 20 minutit käib, siis avaldas kogu järjekord häälekalt pahameelt, et miks ma vahele ei läinud :). Tegelikult jõudsin lennukini lausa 20 minutit enne väljumist :).

Ahjaa, mõned pildid Igirma-reisist said planetisse.

No comments: