Thursday, February 19, 2009

49 tundi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Reis maakera teisele poolele osutus sigaväsitavaks – kokku siis 49 tundi. Istanbulist siis Dubaisse ja sealt juba otse, koos kahe tehnilise peatusega (Dubai – Bangkok – Sydney – Christchurch) Christchurch-i. Lennust eriti midagi meelde ei jäänud, vaid mõned killud. Igatahes Dubais boarding-u aega oodates, seisis Maare viimase tunni püsti, et mitte magama ja lennukist maha jääda. Kõik teised magasid.

19.02 maandume siis Christchurch-is, kohaliku aja järgi kell 15:05. Omaette ooper on Uus-Meremaa tollikontroll, kus ükskõik millise toisuaine mainimine tähendab suunamist erikontrolli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Kui Aili ja šokolaad on tollist päästetud ja auto rendist kätte saadud, siison meil veel pool päeva järgi – midagi väga suureulatuslikku ette me ei võta, aga väikese tiiru ikkagi teeme. Avastame Akaroa, koha kus maabus James Cook aastal 1770.

Pärast Akaroad tekib kerge vaidlus ööbimiskoha suhtes. Ühtegi liiga adekvaatset juhti meil enam pole, aga meie eelnev plaan nägi aga ette ööbimist Oamarus, et siis järgmisel hommikul alustada pingviinide paraadiga.

Päris Christchurch-i me, vaidluste tulemusena,  ööbima ei jää, vaid sõidame sadamalinna, nimega Timaru, kus leiame endile ööbimise Caroline motel-is.

P2190066_stitch

No comments: