Sunday, October 01, 2006

Haapsalus

Pärast seda, kui maare laupäeval väsinu ja rahulolevana Soomest tagasi jõudis, pakkisime kodus kiirelt asjad ja sõitsime Haapsalusse, kus kella kaheksaks oli saun kinni pandud. Pärast sauna kuritarvitasime mamburi-leegi külalislahkust ja jõime nendega veidi veini, meiega oli ka Toomas.

Hommikul käisime Müüriääre kohvikus hommikusöögil (väga mõnus koht hommikusöögiks muide), siis külastas maare oma ema, kes parasjagu Haapsalu Rehabilitatsioonikeskuses puhkamas, mina vaatasin kuidas mambur remonti teeb.

Aga huvitav oli tagasisõit Haapsalust Tallinna tagasi. Valisime vahelduseks vana, Keila-Haapsalu maantee. Tegime vahepeatuse Padise kloostris, kus mina polnudki enne sees käinud. Huvitav, et igale poole pääses ligi, ka torni - isegi piletit ei pidanud selleks ostma.

Peale Rummut jäi meie tee äärde kõrvitsapõld, kus lausa hiiglasuured kõrvitsad kasvamas. Tegelikult on nendes juba ka Päevalehes juttu olnud. Aga kogu aja, kui põldu imetlesime ja kõrvitsate juures pilti tegime, tundsime endil tähelepanelikku pilku - ju siis omanikul halvad kogemused meiesuguste imetlejatega.

Ja õhtu kodus kuulus loomulikult remondile :). Saime vana tapeedi seintelt maha.

No comments: