Monday, October 30, 2006

sügishooaeg avatud

Eile sai avatud siis sügisene spordihooaeg. Karude juurde kogunes igatsorti karvaseid ja sulelisi. Paneme spordiriided selga ja pakime endid Karu ja Tõnni bussidesse (vabandust, Karu ei luba ju oma Chrysler-it bussiks nimetada :)), ning sõidame Vetlasse. Kell kolm stardime Vetlast kepikõnnile. Plaan oli teha kerge ring: käia korraks Kakerdaja rabas, siis Valgehobusemäel ja sealt tagasi stardikohta ...

... igatahes 1:20 hiljem oleme keset Kakerdaja raba ja laudtee ei taha kuidagi lõppeda. Nõrgemanärvilised, Raivo, Heigo, Viivi ja Randy keeravad tagasi ... nähes, et ülejäänud ei kavatsegi tagasi keerata, otsustavad Heigo ja Viivi ikkagi meiega jätkata. Nüüd ongi julgem, Raivo ja Randy saavad meile ju kuhugi järgi sõita. Kui lõpuks teisele poole raba jõuame, leiame sealt viida, mis näitab Lehtmetsa 6 km. Mis koht see veel on, pole meil aimugi.

Jätkates teed Lehtmetsa poole, arvame Tõnniga ära tundvat matkaraja, mida mööda umbes kolm aastat tagasi korra jalgratastega sõitsime, tegemist oli Tautsi sünnipäeva jalgrattasõiduga Ardust Kõrvemaa suusakeskusesse. Mööda metsateed läbi peaaegu kottpimeda metsa minnes, arutame et kuidas me küll Raivole-Randyle oma asukoha selgeks suudame teha.

Aga kaks ja pool tundi peale starti jõuame Vetla-Jäneda maanteele ja veidi hiljem on ka Raivo-Randy jõudnud autodeni. Igatahes lõpp tuleb vägagi sobival ajal - ilm on läinud üsna külmaks, -2°C. Niimoodi tuleb varsti avada talvehooaeg.

Aga Karu kuum saun teeb oleku jälle heaks ja kasutame siis usinalt viimaseid võimalusi Karu aiabasseinis suplemiseks.

No comments: