Saturday, December 05, 2009

Tallinna Sprint Varsaallikal

Hommik, Maare loeb Päevalehte, mina lõpetan hommikukohvi … plaan on mingil hetkel teha väike jooksuots. “Oo, täna on Tarmaku sprint Pirital” teatab Maare. Toksin Mozilla Firefox aadressreale osprint.ee ja valin lingi järgmine päevak. Tõepoolest:

Start Rummu tee ääres, Velodroomi juurest üle tee parkimisplatsil. (vaata kaarti altpoolt) Formaat: Joon-O (formaadi kirjeldust vaata selgituste lehelt)

Eesti Päevaleht Mis nii viga, teeme plaani, et mina jooksen Piritale ja Maare sõidab sinna autoga. Siis on paras pärast orienteerumist koos koju sõita. Mõeldud-tehtud. Kui joostes Piritale, Selveri parkla juurde jõuan, siis on ka Maare just siia jõudnud, küllap jäi koju kohmitesma. Lähen ees päevaku stardikohta ja … ei leia mitte ühtegi orienteerujat!

Kiired kõned Mamburile ja Leivole ei anna tulemust, mõlemad on autoroolis. Veel mõned tulutud telefonikõned enne, kui Maare õepoeg Harri on vastutulelikult nõus arvuti käima panema ja SK Tallinna Kompass kodulehele minema. Selleks ajaks oleme juba üht-teist kahtlustama hakanud ja nii palun Harril alustuseks kuupäeva kontrollida. 06.12.2009 ütleb kõik – ajalehti ei tasu ikka liiga palju uskuda.

No comments: