Saturday, December 26, 2009

vangis … lumevangis

lumevangis [26.12.2009 09:58 (GMT +2)]

Kuna Minn oli lubanud oma suitsusauna ärevaks ajada, siis kasutasime juhust ja sättisime eilse suusaringi Otepää suusaradadele. Alustuseks Tartu maratoni rajal, siis üks Kekkose ring ning tuldud teed tagasi. Kerge tuisk ei olnud klassikat sõitva Minni sõber, kes kehva pidamise tõttu pidi kõvasti suusakeppide otsas rippuma ja suusaringi lõpus juba üsna väsinud oli. Küll aga taastus Minni jõud ja eriti vaim, kui mõned kilomeetrid enne lõppu meile täiesti kustunud ja higisoolase näoga Griša vastu suusatas ja küsis, kas Kääriku on veel kaugel, tal vaja Pühajärvele jõuda. Kaugel – kaugel, saime Grišat lohutada.

Saun oli oma tuntud headuses, kui aga õhtupimeduses autosse istusime, et tagasi Kubjale sõita, siis selgus, et see polegi nii lihtne. Nimelt oli Minni juurde viiv tee vahepeal korralikult täis tuisanud. Istusin siis ise autorooli, et näidata Maarele, kuidas hooga tuisuvaalu läbida …

… Läks päris edukalt, suutsin esimesed 10 meetrit hange läbida enne, kui auto korralikult kõhu peale kinni jäi. Kaevasime ja tõukasime tükk aega, enne kui asja lootusetusest aru saime ja Minni juurde tagasi läksime.

Hommikul, juba pärast mõnetunnist labidaviibutamist saime asuda tagasiteele.

3 comments:

Anonymous said...

vali 4wd ... need ei tunne sellist olukorda ... vähemalt seniks, kuni põhjaga kinni ei jää (seni kehtib "hoia peal") ...
(Voka treeninglaager on läbi selleks korraks)

Heiti Hallikma said...

No sellest ma ju räägingi - autol olid rattad õhus. Usu mind, siis ei liigu ei kahe- ega ka neljarattaline :). Ja vaata, et sa Maare kuuldes ei kasuta väljendit „hoia peal“, tal nüüd selle suhtes oma arvamus :).

(Saan aru, et ajasid Vokas end aastalõpu seikluseks vormi)

maare said...

Jajaa Tiit, nii see oli. Igastahes nalja sai ja mulle meenutas kogu see värk üht nõuka- aegset multikat, kus põhifraasiks oli: "peamine on hea hoovõtt..!":)