Friday, May 20, 2011

APEX on alanud

Kui kõik vajaminev varustus oli toapõrandale kokku kuhjatud, tundus ilmvõimatu, et see kõik ühte kotti ja jalgrattakasti, polsterduseks, ära mahub. Aga maailm on teatavasti täis üllatusi ja ennäe imet – ruumi jäi veel ülegi, lausa nii palju, et pärast koti kaalu hindamist, tõstsin sinna veel ühe sixpack-i, oma tänaõhtusele võõrustajale Mikkole, külakostiks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Kokku sain koti kaaluks täpselt 20.0 ja rattakasti kaaluks 27.8 kilo. Sadamas laevale astudes mõtlesin Mamburile, kes iga seiklus sellist koormat endaga veab – tugev, mis muud.

Homme hommikul siis Lufthansa-ga üle Frankfurti Genfi ja sealt Interlakenisse. Nädalavahetusel, enne võistlust, on meil plaanis teha mõned tipud Šveitsis … aklimatiseerumiseks, nagu kapten Tuomas seda nimetas. Praeguse plaani kohaselt äkki Zermatt - Matterhorn glacier paradise jala ja siis  Zermatt - Schwarzsee rattaga.

Võistkonnaks siis seekord Team Ulkoilun Maailma / Navigreen Oy, kaaslasteks Tuomas Sovijärvi, Mikko Kolehmainen ja Kati Vehmas. Võistluste käigu kohta saab infot APEX Live Race Site lehelt, meie võistkonna edenemise kohta kirjutab täpsemalt Team Ulkoilun Maailma / Navigreen Oy koduleht. Lisaks on võistluse kajastamisega teinud algust ka Multisport.fi:

… Tuomas Sovijärvi UMNG tiimistä on päässyt huokaisemaan helpotuksesta jo ennen kisaa, kahdesti. Ensin Tommi Laitervo heitti pyyhkeen kehään polvivaivojen vuoksi. Tilalle etsittiin koirien kanssa ympäri Eurooppaa korvaajaa. Varamies löytyikin kuitenkin lopulta vain vajaan 100km päästä Virosta. Korvaaksi tuli Virolainen Heiti Hallikma. Kun sitten naisjäsenkin sairastelun vuoksi joutui jättäytymään pois otti tiimi jo kissatkin mukaan etsintöihin. Lopulta joukkue saatiin kasaan ja mukaan tuli Kati Vehmas. Joukkueen tavoitteista ei ole ihan selkeyttä saanut mutta odotukset ovat ilmeisesti ainakin kiertää rata ilman cuttoffeja. …

Võistlus ise tundub põnev tulevat, aladeks navigation, paddling, running / trekking, mountain bike, canyoning, rafting ja paragliding.

No comments: