Tuesday, March 10, 2009

treeningud nõrkadele

Pärast Uus-Meremaa veinituuri oleks vaja nüüd rannahooajaks (Xdream-i hooajaks) veidi vormi taastada. Ehkki jõudsime tagasi laupäeva hilisõhtul ja magama saime pealt südaööd, oli pühapäeval juba kell seitse uni läinud. Suutsin hirmsa tahtejõuga veel paar tundi oodata, enne kui Leivole helistasin ja teda trenni kutsusin. Leivo oli valmis muidugi kohe tulema :).

090308 Ei ole kerge veinisõbra elu, kes on üle kahe nädala järjest, iga päev vähemalt ühe veini pea alaspidi ära joonud ja siis Tallinna jäistele teedele jooksma kiirustab. Ainsaks lohutuseks oli tõdemus, et Leivol, kes kah viimasel ajal treeningutega pausi pidanud, oli sama raske … võib-olla isegi veel raskem, sest Maarjamäe tagusel tõusul, seal, kus mina viimati kõndima hakkasin, teatas Leivo, et seekord on temal õigus ülesmäge kõndida.

Igatahes oli treeningu keskmine pulss (154) aukartustäratavalt kõrge, võrreldes keskmise jooksutempoga (5:15).

090309 Kuna eile oli nii kena talveilm, siis käisin Pirita suusaradasid kontrollimas. Olid täiesti samas kohas ja suusatamistingimused suurepärased. Võtsin lisaks kunstlumeringile sisse ka ühe kaare teiselt poolt jõge nii, et ringi pikkuseks tuli 6.2 kilomeetrit. Tunne oli juba tunduvalt parem, kui pühapäeval.

Täna ei teagi kohe, mida teha. Kuidagi kahju on nii ilusa lumega jooksmas käia. Nädalavahetusel on tegelikult Ebaveres üks tore suusavõistlus tulemas, äkki saab sinna võistkonna kokku. Raivo avaldas juba küll kahtlust, et kuidas me küll juhendi punkti number 14  täita suudame.

3 comments:

Andres P said...

Kui see 14 punkt ;) ikka kuidagi ei õnnestu siis - alternatiivne üritus 21 märts, ei nõua võstkonda ka, küll aga on support tiim hea.
http://www.ewk.ee/news.php?nsID=33e75ff09dd601bbe69f351039152189&lang=est

Heiti Hallikma said...

Tundub lahe üritus tulevat, kahju et minu klassikakilometraaž sellel talvel täpselt 0 kilomeetrit on :).

Anonymous said...

24h tundub päris huvitav. Ilmselt on mõistlik taktika, kui igaüks sõidab ~5h korraga ära ilma jupitamata.