Wednesday, January 20, 2010

kas külm?

Ei tea kas külmast või on põhjus milleski muus, aga eile õhtul Trummi suusaradadele jõudes, olid suusatamas ainult üksikud entusiastid.

Kodus riietudes oli küll tunne, et tänane suusatama minek on paras enesetapp, aga tegelikkuses oli asi väga mõnus. Suusarajal polnud arugi saada, et väljas -12° C, kui esimeste kilomeetritega sooja sisse sai, siis edasi oli puhas rõõm.

Kusjuures Nõmme ring oli tunduvalt mõnusam, kui Harkus, kuhu hädasti oleks traktorit radadele vaja, rada oli juba üsna jääs ja sooneline. Ja libisemine – oli vist selle aasta parim, kell näitas suusasillale laskudes kiirust 45 km/h ja hoog vaibus alles poolel tagasirgel.

Siia lõppu oleks vist sobilikud Eesti seiklusspordi Gran Old Man, Minni legendaarne SMS: “Külm on ainult emotsioon, olge sellest üle, mõelge soojalt. Minn, kamina ees”.

6 comments:

Tiit Tähnas said...

tulin just Nõmmelt suusatamast. Harku ringilt oli täna hommikul traktor üle käinud, nõmmelt mitte. Olukord oli täpselt vastupidine, kui eile. Või siis tegelikult oli Harku ring täna kõvasti parem, kui Nõmme eile, aga libises kõvasti halvemini.

Heiti Hallikma said...

Tööinimesed on päeval kahjuks tööl ja ei saa päevastest suusamõnudest osa :(

Tiit Tähnas said...

Mul kujunes kuidagi 2 rahulikumat päeva. Aga ega õhtulgi seda Harku ringi veel päris sodiks sõidetud pole.

Taavi said...

Tööinimene lõpetas Harku ringi kl 22, lippas tõesti! Piisas peaaegu et paaristõukest. Keha kohaneb külmaga, pühapäevaks on parasjagu külmatrenne tehtud :-)
Taavi

Heiti Hallikma said...

Oo, saan aru, et nüüd saab ka EVLI Adventure Team-i (seiklus) muljeid internetist lugema hakata :)

Taavi said...

Hehh :-) see blogi sai tehtud juba mõnda aega tagasi, nagu näha kirjameestest jääb vajaka, aga seeme on mullas ...
Taavi