Monday, January 18, 2010

Otepää MK

MK, Otepää [16.01.2010 14:49 (GMT +2)]

Mitut head asja korraga ikka ei saa. Algselt oli plaan, et vaatame ära naiste võistluse ja läheme siis ise suusatama, aga kogu see kohapealne feeling … vaatasime ära ka meeste võistluse, kus Jaak korraldas tõelise põnevusetenduse … tasus jäämist.

Omad suusakilomeetrid kogusime siis juba pimedas. Mingil põhjusel töötas Sihva – Kääriku valgustatud rajast  ainult esimene kolmandik, edasi Kääriku poole oli pimedus. Panin kaasa võetud pealambi pähe ja polnud väga viga … kuni Kekkose rajani. Pärast esimesi korralikumaid laskumisi sain aru, et sellise lambiga on pimedas Kekkose rajal ikka väga teravad elamused garanteeritud ja Harimäele jõudes keerasin maratoni rajale.

Täna loobusime eelsõitudest ja nii jõudsin enne finaalsõite teha Kääriku suusaradadel paar Kekkose ringi ja natuke peale. Matult mööda sõites säras päike ja Tartu Maratoni rada oli, nagu muinasjutt … oli kui kahju oli lahkumine suusaparadiisist.

3 comments:

Epochka said...

oma laupäevase pärastlõiuna programmiga panite küll natuke puusse. trenni koos äkshõniga tehti ikka retrosõidul ja hiljem otepää kultuurimajas ;)

Heiti Hallikma said...

Tahtsime tulla küll, aga selgus, et olen ära visanud oma spordivarustuse, mida 1960-ndal aastal kasutasin. Ja võib-olla oligi parem, et mind polnud, teie saite rohkem telekasse :).

Epochka said...

meil oli vägev kostüümiladu haanja kuurialustest kokku korjatud, nii et oleks teilegi jagunud. isegi pakendis visti määrdeid oli. aga teleka osas on sul muidugi õigus, see eetriaeg tuli kallilt kätte.