Sunday, August 02, 2009

6443 Morschach

Lake of Lucerne

KäsiGPS-il on see viga, et ta juhatab küll kenasti kohale, aga ta ei suuda kätte saada ja kasutada lisainfot liiklusest, nagu teetööd, ummikud jne. Eelpoolmainitute tõttu muutus meile ennustatud aeg 380 kilomeetrit ja 3.5 tundi, tunni võrra pikemaks.

Eile õhtul tähistasime Šveitsi rahvuspäeva, sest teatavasti loetakse 1. augustit 1291 Šveitsi tekkimisaastaks. Sel puhul toimus Brunnenis, Lutserni järvel suurejooneline ilutulestik. Meie otsustasime tulevärki jälgida pool kilomeetrit kõrgemalt, oma kodust, Morschach-ist. Ausalt öeldes polegi vist nii võimast ilutulestikku veel näinud, mille tegid eriti omanäoliseks sajad suuremad ja väiksemad laevad, mis olid kogunenud Lutserni järvele ilutulestikku jälgima. Lisaks ametlikule ilutulestikule toimusid iga saja meetri tagant ka väikesemad ilutulestikud, mis lõppesid alles siis, kui algas uus päev.

Ja veel: tegelikult tulime siia kohale väikese põhjusega, Šveitslased korraldasid meile treeninglaagri, et saaksime timmida oma vormi viimase Xdream jaoks. Lisainfot saab siit: http://www.swiss-o-week.ch.

No comments: