Sunday, August 30, 2009

Xdream läheneb

Täna, sel ajal, kui orienteerujate teadlikum osa Vastseliinas Eesti Meistrivõistlustel omavahel mõõtu võttis, nägi meil Otiga treeningplaan ette rulluisutamise ja jalgrattasõidu. Rulluisutamise raja valikul ei tekkinud kordagi küsimusi … nagu kõik xdreamerid viimasel kolmel nädalal, valisime ka meie treenimiseks Tabasalu suurepärase rulluisuraja.

Kui Tabasalust Muraste poole sõites oli tuul kergelt vastu ja jalg veel soojaks sõitmata ning kiirus madal, siis tagasiteel oli Maarel jalgrattaga raske meie tempos püsida. Kiirus oli pidevalt üle kolmekümne ning pidime Otiga korduvalt teineteisele meelde tuletama, et kavas on ju ometi rahulik treening.

Uisutamisele järgnenud jalgrattatreeningul sõitsime läbi rajameistri poolt viimaseks Xdream etapiks planeeritud rattaraja ning vaatasime üle lõigud, kus konkurentidega otsustava vahe sisse teeme ja võistluse enda kasuks pöörame.

Kui inglid planeerivad juhuslikult planeerivad viimaseks etapiks A-raja võitu, siis peavad nad arvestama eelkõige meiega, aga suure tõenäosusega kordub Elva, ehk ilmselt peame neid Otiga raja lõpuosas värskendava õllelonksuga turgutama :).

2 comments:

Epochka said...

Me ei planeeri midagi juhuslikult ega jäta midagi juhuse hooleks - A-raja võit on kindlalt meie. Aga me oleme teid ikka valmis nii raja alguses kui ka lõpuosas inglijoogiga turgutama :)
Ainuke puudujääk ettevalmistuses võib tulla sellest, et ikka veel pole avaldatud lõpupeo infot ...

Heiti Hallikma said...

Lõpupeo info on nüüd õnneks avaldatud - klubi nimi lubab, et äkki korraldab Holmberg ka lõpupeol mõned köieülesanded :).