Friday, September 15, 2006

Multisport Läti moodi

Kahe tunni pärast saab Lätis alguse Adventude Raid Baltic Cup´i kolmas, viimane osavõistlus. ISC ja teised vaprad Eesti võistkonnad valmistuvad parasajagu, pakivad varustust, segavad võlujooki:) Kaarte veel käes ei ole, see eest aga anti igale võistlejale kätte "raftinguvarustus" - tõeliselt väike ja pehme kummimadrats, mis ilmselt tähendab, et raftinguosa tuleb kõigil võistlejatel ujudes läbida, sest täiskasvanut ei pidavat see küll vee peal kandma. Aga noh, see on ju Läti!

"Multisport Läti moodi" - see kõnekäänd on Eestis seiklusportlaste seas üsna levinud ja tähistab põnevat ent katsumusterohket rada. Eestimaine Xdream sellele lähedale ei saa, välja arvatud ehk mõne üksiku etapi kaupa nagu näiteks oli Mudalugu Pikasillal, mis leidis väga erinevat vastukaja osavõtjate poolt.

Igaljuhul oli Heiti juba eile õhtust saati üsna elevil ja seda ilmselt ka Randy ning Rain. Kui täna neid teele saatsin, siis tegutseti juba seiklusvõistluse meeleolus ja -vaimus: süsteemselt, kiirelt ja asjalikult, silmad eesseisva seikluse ootel peas põlemas:)

Jõudu ja mõistust ISCle, vapratele Peraküla naistele ja kõigile teistele Eesti tiimidele stardis! Ja parasjagu õnne ka. Seda Läheb Lätis kindlasti vaja.

Ikka natuke kade olen ka:) Aga võib olla suudan olla kunagi ise ka nii osav ja tugev et seal ise startida (õigemini, et võistlus ka katkestamata läbida). Seniks tunnen uhkust ja headmeelt, et meil nii palju hakkajaid võistkondi on.

Korraldaja kirjutab:
approx. race lenght by disciplines:
foot (trekking, orienteering) - 47,5 km,
canoeing - 26 km
bike - 110 km
packrafting - 1,5 km
================
total: 185 km

distances were calculated using best/optimal route choice.
you will have also one ropes/climbing section in the race

Esimesel pildil ISC Leedu osavõitluse lõpus autasustamisel. Ja üks pilt ka enne starti - kaartide joonistamine. Noh, et mina ikka ka:)

No comments: