Saturday, September 16, 2006

Teateid rajalt

Sain just telefonikõne: ISC on praeguseks hetkeks läbinud ühe väikse jalgsietapi (4,5 km), järgmiseks veel ühe etapi, mis koosnes rattasõidust (31 km) ja kanuust (26 km) ning hetkel pikal jalgsietapil. Peale selle läbimist jääb veel sõita rattaga (20 km), orienteeruda 4,5 km, jälle ratas 51 km ning siis ronimisülesanne, natuke veel ratast (8 km) ja vahepeal orienteerumist (1,5 km) ning rafting (1,5 km). Nii, et peaaegu kodus:)

Aga rada pidi oleme tõeline Läti rada. Leedu 36h võistlusega ei anna võrreldagi, Eesti omast rääkimata. Jalgsietapi jooksul on neil päris pikalt ka ujuda tulnud, sest kohati on vesi üle pea. Heiti ütles, et vappekülm hakkab just mööduma, sest päike hakkas paistma... prr... Endal aga oli hääl täitsa rõõmus ja elevil:)

Ühesõnaga, Normundsil, võistluse korraldajal, olla õigus olnud, et see pole algajate (siis minusuguste) võistlus. Ja Heiti arvas ka, et Kaja tegi õige arvestuse, et juba kevadel teatas, et Läti etappi nende võistkond plaani ei võta. Sest see on ikka päris raske. Uhh. Hoian ühes käes pöialt ISCle ja teises käes Peraküla vapratele naistele (pildil). Varbad on krussis teiste Eesti tiimide eest. Ei saagi seetõttu rohkem kirjutada.

Läti võistluse etappide skeemi näeb siit.

Homme on Tartu Rattamaraton.

No comments: