Wednesday, October 27, 2010

veidi spordijuttu

Eelmine töönädal sai päris pingeline, kõik tööpäevad 12+ tunni pikkused ja spordist võis ainult unistada. Üritasin siis nädalavahetusel kõik tagasi teha, et sügise hitil, BAR 2010, võistkonnakaastlastega ikka sammu (hoogu) jõuaks pidada.

puhkehetk [24.10.2010 11:48 +03:00]Laupäeval tegime Tiiduga erialase treeningu Läti võistlusteks, ehk võtsime osa SK Tallinna Kompass päevakust Soosepal. Just Tallinna Kompassi päevakud on need, millest igal tõsisemal orienteerujal ja loomulikult ka seiklejal osa tasub võtta. Erinevalt tavalisest päevaku jooksurajast, võivad Kompassi erinevad orienteerumisülesanded ka kogenuimal orienteerujal juhtmed sassi ajada. Seda viimast väidet tõestas ilmekalt ka viimane kord, kus vähem kui pooleruutkilomeetrlisele kaardile oli suudetud teha rada, mis minul ainsana määrustepäraselt läbida õnnestus, kusjuures aega selleks kulus üle tunni.

Pühapäeva varahommik algas meile Lasnamäe kergejõustikuhalli ronimisseinal, kus Leivo juhendamisel mõned sõlmed ja ronimisvõtted üle kordasime. Ronimisseinal vaevalt lõpetanud, kihutasime juba edasi, et õigeaegselt Ülgase karjääri kepinguringile jõuda.

Karjääriringi alustasime Kallavere terviseradadest, pärast mida tutvustas Tiit meile oma “seeneringi” kus veendusime oma silmaga, et ta kõik seened siit korralikult ära on korjanud.

Keping kujunes üllatavalt hoogsaks, Tiidul oli vist autosõidust veel hea hoog sees, sest ainus, kes temaga kepingul sammu suutis pidada oli Viff, meie, teised jäime pikalt maha.

Viimaseks pikemaks treeninguks enne BAR-i on sellel nädalavahetusel Pannjärvel toimuv XT-Sügisseiklus, kus meil eesmärgiks mitte hakata kohe teistega võistlema, vaid vaadata, kuidas Taneli selg vastu peab ning säästa jõudu samas toimuvaks, öiseks etapiks.

Ja veel – täna õhtul on plaanis kerge rattaring sealsamas, Kallavere-Ülgase singlitel. Alustame 18:20 Pirita Selveri juurest või 18:00 Viimsist või Kalamajast. Kaasalööjad on oodatud.

No comments: