Thursday, June 08, 2006

blogger.com tsenseerib mõtteid

Tahtsin eile õhtul kaevelda selle üle, kuidas OK Nõmme üritab teha kõik endast oleneva, et peletada inimesi orienteerumisest eemale. Kahjuks jäi see tegemata, kuna www.blogger.com ei lubanud sisse logida. Üleüldse oli blogger-i server eile üliaeglane ...

Aga nüüd ikkagi kaeblen veidi :) OK Nõmme antiorienteerumise üle. Või kuidas peaks nimetama seda üleeilset üritust, kuhu kohale sõites selgub, et kaarte pole enam. Ja kui ma siis suudan endale finišist kaardi sebida, siis selgub, et stardis pole enam isegi ühtegi pidekaarti, mille pealt endale õige rada joonistada. Ning kõige finaaliks on muidugi rada, kuhu 9 kilomeetri peale on paigutatud 10 kontrollpunkti. Rajameister ise on seda oma tagantjärgi selgitustes nimetanud `teistmoodi orienteerumiseks` - seda see vast siis on, ainult et sellist orienteerumist on juba varemgi tehtud - nimelt 60-ndatel - 70-ndatel aastatel olidki analoogilised rajad, üks kontrollpunkt kilomeetri kohta, vahel isegi vähem, OK Nõmmel on veel arenguruumi :).

Ja siis tahtsin veel rääkida sellest, et riputasin heiti.msn.ee-sse üles jutukese `ISC Adventure Team` seiklustest Soomaal, võistlusel FERRINO 36h matkasport 2006 . Aga igatahes on see nüüd kirjutatud ja üleval.

No comments: