Tuesday, June 27, 2006

liha ja õlle väljaajamine ehk valmistumine Xdreamiks

Kuna Xdreami teise ehk öise etapini on jäänud vähem kui nädal, proovisime pühapäeval alustada jaanipäevatamisest kehasse kogunenu väljaajamisega (parem hilja kui mitte kunagi). Kõigepealt hüppas ratta selga Heiti ning sõitis Veskimöldresse, kus eelmisest õhtust meie auto nukralt ootas. Toimetanud neljarattalise sõbra koduõue, panime mõlemad kaherattalistega Pirita poole ajama. Esimene peatus imeliku kiriku taguses Statoilis kuna minu rattakett nuttis, sest peale viimast pesu ei olnud tal õliraasugi peal. Siis mõned kiiremad ringid Pirita metsas ja jõudsime varsti Randverre.

Noh, ilm oli ilus ja astusime siis Anu juurest läbi. Anu teinepool kasutas kärmelt juhust, et teha vahet terrassiehitamisele ning ... nii me kahepeale kaks õlut ära jõimegi. Ausalt, tegelt me teist eriti ei tahtnudki, aga Marek tegi selle meie nina all lahti ja teatas, et tema seda igaljuhul ei taha. No kuidas sa jätad soojal suvepäeval hea külma õlle lahtuma...:)

Pärast oli esimesed 15 minutit väntamist puhas töö. Hiljem läks kergemaks ja tegime minu eelmisele retkele vastupidise tiiru- Randvere, Leppneeme Tammneeme ja olimegi Kelvingis. Timmo ja Elo olid just maalt tulnud ning peale nende teretamist võtsime suuna läbi vana sõjaväeosa Haabneeme. Tiit niitis koduõues muru ja puhkas ka jaaniväsimust välja. Edasi. Tinni ei olnud kodus nagu tavaliselt:)
Kalasupp Jahtklubis lõpetuseks. Minul kokku 43,5 km, Heitil 11 km (Kalamaja- Veskimöldre) võrra rohkem. Ikka parem kui päris ilma.

Esmaspäevane trenniplaan: Nõmme spordikeskus. Jooks- Heiti 10 km, mina 6,5. Algus oli raske, alles kolmandal kilomeetril läks kergemaks. Jaa, ega Jaanipäevast taastumine võtabki õigel eestlasel mitu päeva:)

No comments: