Friday, June 09, 2006

TON Aablas

Eile võtsime osa siis orienteerumisneljapäevakust, mis sedakorda toimus Aablas. Oli igatahes võrreldes teisipäevase jamaga, nagu öö ja päev. No tegelikult algas juba kohalesõidust ... seekord oli auto tibisid täis :). Tegelikult mulle meeldib, kui inimesed tahavad oma tööd teha ning teevad seda hästi ja hingega. Nagu näiteks tänased rajameistrid: euroopa meistrid rogainis Jaanus Reha ja Margus Klementsov (mine võta kinni, kumb siis rajameister oli ja kumb abiline).

Rada oli minu meelest igatahes vägagi hästi üles ehitatud: algul ülihästi läbitavas männimetsas olevad reljeefipunktid vaheldumas pikkade sooetappidega, kus vaja hoida suunda. Siis raja keskel paar pikka ja lihtsat suunaetappi, mis kiiruse üles viivad. Ja raja viimased kaks kilomeetrit väga kivine ja tehniline rajaosa (kus mina umbes 5 minutit vigu teha suutsin :)).

Võib-olla oli rahulolu tingitud ka sellest, et juba hommikul tundsin, kohe ärgates, et lõpuks ometi on nädalavahetuse suur unevõlg taastatud ja ärgata kerge ja mõnus :). Siit vastus siis ka Tanzale, kes tahtis teada, kaua sellisest 36 tunnilisest võistlusest taastub - lihastel-liigestel polnud juba järgmine (no tegelikult ... kuna lõpetasin õhtul, siis pigem ülejärgmine :)) päev häda midagi, aga unevõla taastamine võtab päevi ... eriti kui tahad olla samaaegselt tubli tööinimene ...

1 comment:

Tanza said...

Klementsov oli rajameister ja punnide mahasokutaja