Thursday, June 29, 2006

Kõik müügiks!

Müüme ära Harkus asuva korteri. Üldpinnaks on 41,5 ruutmeetrit. Kunagi on korter olnud kahetoaline kuid selle planeering on muudetud ja praegu on tegemist avatud planeeringuga korteriga, kus magamistuba eraldi ning köök ja elutuba kokku ehitatud. Ja nn. märg tuba ikka ka eraldi :)

Maakler tutvustab korterit niimoodi:

Ümberplaneeritud ja maitsekalt renoveeritud korter kivimajas. Elutuppa avatud köögis sisseehitatud kvaliteetne köögimööbel koos integreeritud tehnikaga, magamistoas suur lükandustega garderoobikapp, vannitoas suur valamukapp ja pesumasin. Olemasolev valvetehnika ja -leping.

Majas aktiivne ja toimekas KÜ, kõik kommunikatsioonid vahetatud ja trepikojad värskendatud. Asukoht eemal linnakärast ja intensiivsest liiklusest, kuid hea ühendus nii Tallinna, Keila kui Laagriga. Lähiraadiuses kauplus, lasteaed, raamatukogu, vallavalitsus, Harku terviserajad käe-jala juures.

Selline lugu ja kõik täiesti sulatõsi. Kui lihtsamas keeles öelda, siis korteris on täisremont tehtud, kõik eluks vajalik on olemas nii, et koli ainult sisse ja riputa riided kappi. Kui soovi on võib saada ka elutoamööbli, igaljuhul ei ole vaja hakata muretsema kööki mööblit, pliiti ja külmakppi ning vannituppa pesumasinat. Ideaalne ost kiire eluviisiga noorele inimesele kel pole aega remondiga jändama hakata. Ja tõesti - Harku terviserada algab üle tänava ning veinimüüja hulgiladu on kohe maja kõrval :) Mis sa hing veel tahad! Naabrimees Tiit hoiab korteril silma peal kui ära oled ja korjab postkastist kõik vajaliku ning mittevajaliku ja säilitab hoolsalt kuni saabud.

City24 rippuv kuulutus on siin. Hinna osas saab pidada läbirääkimisi ja maakleri kaudu ei pea tingimata asja ajama.

Kes nii suurt asja osta ei taha, siis tuliuus Nokia 3250 on samuti soodsalt saadaval :) kontakt: maare(ät)msn.ee või heiti(ät)posmootrim.com

[updated by heiti at 09:54] Pistsin siia ka paar pilti korterist ... ja tegelikult on seal olemas veel ka keldriboks, kindlalt raudukse taga.

No comments: