Thursday, October 16, 2008

Parimad autokaubad - Fixus!

Kui mõned nädalad (võib-olla kuud) tagasi sõpradega jutt jalgrataste hoolduse peale läks, siis nii mõnedki neist soovitasid sellist kohta, nagu Fixus. Pärast viimast Xdreami otsustasime Maarega, et paras aeg oma kaherattalised sõbrad üle hulga aja teenindusse viia.

Kiire googeldamine ja olingi Fixuse kodulehel. Esimesel pilgul nõutusttekitav, ainult mingid autokaubad. Täpsemal uurimisel selgus, et siiski-siiski, Fixus Mustamäe müügikohal on oma koduleht ja seal lisaks autokaupadele ka jalgrataste rubriik täiesti olemas. Ausõna, kui autoriteetsed sõbrad poleks soovitanud, siis poleks me küll oma oma jalgrattaid autokauplusesse julgenud viia :). Aga tegelikult on rattaosa koos teenindusega suur ning teenindajad juba vanad tuttavad oma teada headuses.

Täna, jalgratastele (ja ka rulluiskudele) järgi minnes särasid need rõõmsalt ja teenindatult. Sõbralikud teenindajad olid valmis tulema ja jalgrattad ka auto katusele tõstma. Ja kõigele lisaks leidis Maare rattapoest oma jalgratta juurde sobivat värvi rattakinga soojendused :).

1 comment:

Anonymous said...

Kolm parimat Mustamäe tee AT-sporti mehanni läksid sinna üle. Sellest ka hea ja oskuslik teenindus. Kellel rattal all Manitou amort, siis teadmiseks, et Veiko Põder on üks asjalikemaid selle vedrupulga asjatundjaid.

Alari