Monday, October 06, 2008

xdream - seekord sinisilmselt:)

06102008 koduvägivalduhh.. selleks korraks on siis möödas ka viimane osavõistlus. õnneks. Ausalt öeldes oli viimaseks etapiks päris korralik tüdimus naha vahele pugenud. Aga tehtud see sai - rahulikult, tasa ja targu. Ilmaga vedas ju kenasti ja nautisin metsasügist. Aga olin kohe ka nõus, kui Merje ja Aiki peale esimest kanuud arvasid, et nüüd aitab küll :)

Aga tänahommikune pilk peeglise näitas kardetut: kanuuetapilt toimunud põsesarna kohtumine keskmisest jämedama puuoksaga toimis nagu filmis - põhimõtteliselt näen välja nagu koduvägivalla ohver :P

[heiti] Leidsin oma telefonist ühe pisikese pildi sellest kodusest vägivallast :).

5 comments:

Anonymous said...

Pilti!

Anonymous said...

Vau :) Minul on oksa alt läbi sõitmisest muhk ja marrastus otsa ees, nii et hästi läks Sinuga võrreldes :)

Heiti Hallikma said...

No minul on kah tegelikult peanahk veidi marraskil ja suur muhk peas, sest hindasin kah kanuusõidul ühe puu kõrgust veidi valesti. Aga eks see makeup ongi nagu rohkem naiste pärusmaa :)

maare said...

täna hommikul tööle minnes tundsin igapäevast Balti jaama- trajektoori läbides, et selle silmaga sulandun igatahes kenasti massi:)

Anonymous said...

peale kohtumist kus me olime ratastega, kommenteerisin hiljem "no on sinisilmsed" - ma nagu oleks ette teadnud seda.
Tegelikult oli kommentaar selle kohta, et te läksite järgmisse punkti mille nimi oli ratta-ala ja lootsite sealt ilmselt rattaid leida.