Tuesday, October 14, 2008

tere sügis

Ehk natuke pikema nimega „Loodus kutsub vol. 1 - Tere Sügis!“ oli Maare ja tema töökaaslaste poolt organiseeritud ühine väljasõit sügisesse loodusesse. Ilm muidugi üritas teha kõik, et seda ilusat üritust nurjata - kui kogu nädala oli olnud ilus, kuiv ilm, siis laupäev algas sompus ilmaga, mis muutus muidugi uduvihmaks just siis, kui me Kakerdaja rabasse jõudsime.

Aga Kakerdaja raba koos Kakerdi järvega oli kena ka vihmase ilmaga. Jätsime küll ühe jupi laudteest seekord läbimata, kuna lõunasöögi aeg hakkas peale pressima. Siin läbitud teekond koos mõnede tehtud piltidega.

Pärast lõunasööki Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses oli spordiosakond koos abilistega, ehk siis Maare koos minuga organiseerinud huvilistele orienteerumiskaardiga metsas müttamise. Kuna Mägede Küla orienteerumiskaardile on orienteerumisklubi JOKA poolt maha pandud orienteerumise püsirada, siis piirdus meie organiseerimine kaartide kättejagamise, kiire algõpetuse ja võistkondade pildistamisega rajal.

Pärast orienteerumist olid tööülesanded väga õiglaselt jagatud - naiskond alustas päevakorra kolmanda punktiga, gurmeeõhtusöögi valmistamisega samal ajal kui meeskond sauna suundus. Siis vahetati osad - naiskond suundus sauna ja meeskond asus vastvalminud hõrgutisi degusteerima.

Õhtu lõpetasid erinevad sportlikud mängud, mis eriti tugevatel kulmineerusid öise korvpallilahinguga kell neli öösel. Õnneks läks kõik hästi, magajad olid piisavalt sügavas unes ja ümberkaudsete talude-külade elanikud ilmselt ei teadnud, millise mäe taga selline mürgel toimub.

Pilte Kakerdaja rabast ja orienteerumisest.

No comments: