Thursday, August 16, 2007

Alar Siku V Matkaseiklus

Jah, siiani on üles tähendamata, et augusti esimesel nädalavahetusel osalesime juba traditsiooniks saanud Alar Siku V Matkaseiklusel, kus Heiti startis segatiimis Myracaru 1 (Viivi- Anne Soots, Tanel Kannel, Heiti Hallikma) ja vapper naistetiim KAM koosseisus (Ave Palu, Hele Leek, Maret Hallikma).

Kavas nagu ikka, jooks (ei teagi palju.. 10 km?), kanuu (u 6 km vastuvoolu mööda Võhandu jõge) ja ratas (kuskil 21 km kandis). Lisaks veel ujumist: tee peal tuli ületada ühel korral üks laiem oja ja jõgi ning üks kontrollpunkt asus järve peal olnud paadis); redeliga ronimist (kontrollpunkti tuli otsida betoonpostide otsast) ning ... lehmade lugemist:) Viimane oli siis lisaülesanne otse finishi eel, kus karjamaal olevad lehmad tuli kokku lugeda. Ega see lihtne ei olnud, kuna lehmad liikusid ja inimeste pidevast sagimisest olid veidi ärritunud. Lisaülesande lahendasid kiiremalt ja kavalaimal viisil tänu sellele üldvõidu saanud meestetiim Myracaru4 (Raivo Erik, Heigo Põld, Raivo Sala), kes karjamaal seisva peremehe käest lihtsalt küsisid: "Peremees, mitu lehma Sul on?" "Nelikümmend kuus," vastas mees, mis oligi õige vastus:))

Matkaseiklus oli tavapäraselt tore, vahelduseks tunduvalt väiksema seltskonnaga kui Hansapanga Xdream ja hästi korraldatud. Siinkohal kiitused Ivarile. Ka võistluste nimikangelane Alar Sikk ise oli kohal ja tervitas osalenuid.

Parim meestetiim siis Myracaru 4, segatiim Myracaru 1 ning naistetiim KAM! Tõsi, rohkem naistevõistkondi seekord ei olnud:))

Mambur liikus rajal autoga ühest kohast teise ja tegi usinasti pilte.

No comments: