Sunday, March 27, 2011

canyoneering

Bryce CanyonHommikul alustasime siis Bryce Canyon külastamisega. -3° C ja lumi ei teinud rahvuspargi külastamist just mõnusaks ja kui algul oli ilm lihtsalt pilves, siis mida kaugemale mööda Bryce Canyon-it, seda lumisemaks olud läksid. Bryce Canyon lõpus, Rainbow Point-is, valitses tõeline talv, sadas tihedat lund, lisaks kõva tuisk ja -4° C.

Peek-A-Boo Slot CanyonBryce Canyon National Park-ist võtsime suuna alustuseks Escalante peale, aga sealt ei jätkanud mitte Capitol Reef National Park suunas, vaid keerasime alla, Hole In the Rock Road-ile. Maastik oli kogu aeg super, üks scenic view järgnes teisele.

Tegime väikese vahepeatuse teele jäänud, ülilahedas Devils Garden-is ja siis oliimegi juba meie sihtmärgis, kohas kus võimalus võtta neli kanjonit: Dry Fork, Peek-A-Boo Slot Canyon, Spooky Slot Canyon ja Brimstone Slot Canyon …

… kanjoneeringupäeva lõpetuseks oli meil võetud neljast kanjonist kolm ja kogu seltskond ülimalt rahulolev. Õhtu lõpetasime öise sõiduga seiklusparadiisi, linnakesse nimega Moab.

1 comment:

Viivi said...

Vau kui lahedad vaated !