Friday, March 18, 2011

San Francisco

mäkke ...

Kuna homseks lubab vihma, siis otsustasime täna ära vaadata Golden Gate Bridge-i. Laiskade turistide kombel tegime seda … jalgratastega. [Maare kommentaar: ühesõnaga, otsustasime kohe alguses teha “puhkuse Heitiga”]. Algul nagu korralikud turistid, kahe tunniga Fisherman’s Wharf – Golden Gate Bridge. Siis juba tiba kiiremini Sausalito – Mill  valley.

Siis tuli mõte käia ära ka Muir Woods National Monument juures ja vaadata üle mõned hiidsekvoiad. Siin läks küll senini meie üksmeelne grupp veidi lõhki, aga tagantjärgi vaadates oli see ainuõige otsus. Muir Woods-ist tagasitulek kiskus spordiks, kuna olime lubanud jalgrattad enne kella kuut tagastada.

Ühesõnaga … väike “turistikas” muutus lõpuks 64-kilomeetriseks, 900 tõusumeetriga ringikeseks, mille lõpul ühel meist oli ainukeseks eesmärgiks leida endale liiter piima ja muffin … siin võib öelda, et eesmärgi teine pool jäi saavutamata.

Joe’s Crab Shack oli omaette elamus – roheline õlu, AMERICA, ühiselt skattivad ettekandjad, AMERICA, soorepärased mereandide söögid, veel paar korda AMERICA. Ja loomulikult – täna on ju Saint Patric’s Day – roheline õlu.

No comments: