Sunday, June 10, 2007

ega iga pühapäev pole veel pühapäev

Tänane Xdream ei olnud meile just mitte kõige edukam. Ehkki rada oli huvitav ja ilm seiklemiseks lihtsalt imeline, siis läbi lillede öeldes olid „kohtunikud ebapädevad“.

Aga loll on see, kes vabandusi ei leia ja tavaliselt ongi nii, et tugevamatel veab, ning oma tulemuse sepistasime ikkagi ise. Selle eest peab ära märkima võistkonna KAM tulemuse - A-rajal naiste arvestuses kolmas koht!

3 comments:

Anonymous said...

kolmas koht pole mitte paha!
finisheerusime kyll peale teid, kuid jätsime vahele 3 rattapunkti... seega 5koht...
see etapp ei olnud kergete killast. ma ei tea, yks raskemaid yldse minu jaoks, millel olen osalenud. aga ma polegi A rajal tavaliselt...
edu teile ja uute kohtumisteni metsarajal.
PS. ja suured tänud kanuu tüürimise instruktsioonide eest !!!

maare said...

tervitused teilegi! tubliks tulemuseks tuleb lugeda üksnes selle raja läbimisegi naistetiimi poolt, koht polegi nii oluline! minu jaoks kahju ainult, et kui korraldajad hooaja alguses innustasid kõiki A-rajale tulema, ei jätkunud neil nüüd kannatust suurest massist aeglasemalt liikujaid ära oodata ning meie ja (ilmselt teiegi) nägime ees juba peaaegu tühja võistluskeskust.. Soomes olen kohanud sellist korraldust, mis naistel samas sarjas näiteks lühemat rada planeerib või lõpp on korraldatud lisaülesandena selliselt, mis kõigil täies melus finisheerida lubab:)
kohtumiseni!

Anonymous said...

jah see oli kyll kurb, et finishis polnud praktiliselt kedagi - selline kurb tunne veidi... eriti kui oled suure katsumusega maha saanud. ja me ei finisheerunud ju viimasel tunnil ... seega ikka võiks kuidagi nii korraldada et kõik kõigest osa saaksid.
jõudu jaksu edaspidiseks ja taas nägudeni!