Wednesday, October 01, 2008

hooaja esimene spinning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Täna tegime selle hooaja esimese spinningutreeningu, Arctic Sportis, nagu ka eelmisel aastal. Tänu nädala lõpus eesootavale Xdream viimasele etapile, tegi Peep meile esimesel korral hinnaalandust - 1:15, ehk veerand tundi vähem, kui tavaliselt. Aga sõltumata hinnaalandusest saime pulsi üles ja higi lahti. Pärast spinningut veel väike basseiniring ja õlu - puhas mõnu.

Spinningu lõpus suutsime Peebu ära rääkida, et ta ei jätaks kasutamata kevadel kingitud Xdream osaluskorda. Et Peep ei saaks võistkonnakaaslaste puudumise taha pugeda, siis olid Piia ja Reigo kohe valmis koos Peebuga pühapäeval võistlema ... rahulikulikus tempos.

Tegelikult oli selle rahuliku tempoga vist niimoodi, et algul oli juttu ainult hästi rahulikust tempost, aga siis teatas Piia Peebule, et osaleda tuleb jooksujalanõudes, sest rattakingade ja jooksujalanõude vahetamiseks neil küll aega ei ole :). Igatahes on pühapäevasel A-rajal segavõistkondade konkurents kohe tihedam :).

NB. pilt on sellest ajast, kui meie ettekujutus spinningust veel veidi teistsugune oli. Eile tähistas üks pildil olev spinningusportlane pisikest juubelit - palju õnne.

5 comments:

piix said...

Heiti - esiteks ei olnud küll Piia ja Reigo päris KOHE valmis pühapäeval võistlema minema:) Ja teiseks on nende rattakingadega jebimine tõesti väga tüütu tegevus!
A meestevõistkondade konkurents on viimasel etapil tulemas vist tõesti tihe...
Piia

Heiti Hallikma said...

Nomaitea, mehed saunas rääkisid küll seda minu varianti :). Ja üleüldse, Reigo ja Peep harjutasid pärast spinningut basseinis riiete ja rattakingadega ujumist, sinul jäi spinningujärgne teine treening tegemata.

piix said...

no, ma siiralt loodan, et minul ei tule seda riiete ja rattakingadega ujumise osa pühapäeval proovida. A minu jaoks on positiivne see, et meie tiimi teatud osa on vähemalt valmistunud igasugu ootamatuteks olukordadeks:)

Anonymous said...

Kas seal spinningus käimiseks peab kõik aasta ja kuumaksud ka ära maksma või on mingi eraldi diil?

maare said...

meil on jah eraldi kokkulepe