Thursday, July 23, 2009

pannkoogipiknik Aegnal

[22.07.2009 18:27 (GMT +3)]

[start on antud … töölt tulnud, tühjade kõhtudega sünnipäevakülalised alustavad kihutamist Aegna saarel ootava pannkoogilaua poole …]

Maare oli töökaaslastele lubanud oma sünnipäeva puhul higi, pisaraid ja verd. Kuna verd advokaadid ilmselt armastavad :), siis on kõik kohal ebatraditsiooniliselt vara – lausa enne kokkulepitud aega. Sten-Eric tutvustab kajakisõidu algtõdesid, inimesed jagatakse paatkondadesse ja kajakid aetakse veele. Kõige kogenum, Maare, pannakse kiirreageerimis-päästekajakki Sten-Ericu paariliseks, minule antakse lohutuseks Leivo poolt kiidetud Reval Duo, ehk valge nool koos esisõudja Katsiga.

Algul on meri täiesti sile, aga ümber Rohuneeme keerates ja Kumbli ning Kräsuli saarest möödudes tõstab väikese laine. Kajakk on nii kerge, et lainetes on ta rohkem vist õhus, kui vastu vett. Lisaks …  kui aeruamise katkestame, lükkab tuul kerge kajaki risti lainet ja siis on tegu, et see jälle õigesse suunda keerata. Aga alla tuult ja lainet lendab kajakk küll, nagu nool, või pigem siis nagu valge nool :).

Aegnal teeme siis pannkoogi- ja tee peatuse, kel on, see paneb hetkeks midagi soojemat peale. Kõik on menüüvalikuga rahul, 53 pannkooki kaob, kui võluväel.

Tagasiteel on enamusele kõige suuremaks eneseületuseks märja vesti ja põlle selgapanek. Muu läheb juba allatuult ja lihtsalt. Kajakipikniku afterparty toimub kah … [pildid]

No comments: