Sunday, June 20, 2010

molekulaar … astronoomia … kursus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mõni sõna kohe on selline, et keerad keelele mitu sõlme peale, enne kui sõna välja öeldud saad. Reede õhtul selgus, et sõber Toomas on kõrges vanuses jõudnud toiduvalmistamisel molekulaarsele tasandile ja valmis seda ka teistele tutvustama. Ehk molekulaargastronoomia siis ja mitte astronoomia :).

Food Studio on üks väga mõnus koht Ahtri tänaval, suurepärase terrassi, maitseka interjööri ja toreda, ning sõbraliku meeskonnaga. Meile avaldasid oma oskusi molekulaargastronoomia vallas kaks meest, kes vist tutvustamist ei vaja, Indrek ja Rudolf, üks presidendi kokk ja teine restorani Korsaar peakokk.

Et molekulide ritta seadmine tüütavaks ei muutuks, siis tutvustati meile ka muid kaasaegse gastronoomia nippe, näiteks kuidas kahe minutiga sorbeed valmistada ja kindlasti tuleb ära märkida ülipõhjalikult läbi mõeldud suurepärane veinivalik.

No comments: