Saturday, February 19, 2011

Tartu Maraton … katsejänes

Kel pühapäeval ilm välja minekuks liiga külm tundub, võib saada Tartu Maratonist osa ka tugitoolist – www.tracklog.us pakub võimalust vaadata mõningate “katsejäneste” liikumist reaalajas.

Testi õnnestumise korral plaanib klubi Tartu Maraton järgmisel aastal kasutada sama süsteemi (välis-) tippsportlaste jootmisel – süsteem võimaldab täpselt ennustada sportlase saabumise mingisse joogipunkti ja kindlustada õigeaegse ja õige temperatuuriga spordijoogi.

Lugupidamisega, Teie Katsejänes nr. 10000

3 comments:

Alari said...

Kuulsin, et katsejänesed annavad igas TP-s uriiniproovi;)

Arne said...

See tracklog jättis küll väga toore mulje. Tundus, et päris palju trackerite saadetud sõnumeid läks kaotsi ja see kaardirakendus ei käitunud seepeale kuigi mõistlikult.

cal6 said...

Arne:
Oli tõesti väga tõsiseid probleeme sidega. Samas saime väga palju infot selle kohta kuidas järgmine kord paremini teha. Tegemist oligi testüritusega, et pärisüritusel vältida võimalikke vigasid.
Tagasisidet ja parendusettepanekuid saime tänu sellele üritusele väga palju ja oleme megatänulikud kõigile, kes midagi asjast arvasid (ükskõik millises toonis).
Praeguseks on juba parandatud kõvasti veebiliidest (et rakendus toimiks mõistlikumalt), juurde toodud indikaatorid (et oleks kohe näha, kui on sideprobleemid) ning ka mõeldud seadmete täiendamise peale.
Igasugune tagasiside on väga teretulnud ka edaspidi :)