Monday, May 28, 2007

54°23'51.43"N 24° 1'51.74"E - Alytus

Kui midagi peab untsu minema, siis ta ka läheb ... ja kohe totaalselt ...

... egas lendamise saaga sellega läbi saanud, ei tea kohe, miks minu imelühikest lendu, Riia - Vilnius suudeti pea kaks tundi hilinema sundida. Õnneks (minule õnneks) oli samal marsruudil ka sõber ja võistluskaaslane Erik, kel sihtkohaks Vilnius, selle võrra oli seigelda lõbusam.

Ja veel üks lõbus vahepala - kui Riiga saabudes jalutasime rahumeeli 100 meetrit üle lennuvälja, siis lahkudes murdsime Erikuga pead - ainus Fokker, meie potentsiaalne lennuk, asus otse väljapääsu ukse ees. Selleks ajaks aga, kui algas meie boarding, tuli ukse ette buss - meie ei suutnud küll leida, nii kaugele, kui silm ulatus, rohkem ühtegi Fokkerit. No ja kui buss siis sõitma hakkas ... siis tegi ta efektse kaarega tagasipöörde ... ja jäi seisma praktiliselt samas kohas ... ainult et nüüd olid bussi uksed lennuki poole :).

Järgmine ämber oli Alytuses, tehases mis oligi tänaseks sihiks. Ei tulnudki mingit tööööd - 10 minutit pärast minu saabumist töötas kõik nagu kell ... ja telefoni teel olime probleemi kallal pead murdnud juba eelmise neljapäeva hommikust. Kuidas on küll võimalk nii rumal olla! See on see, kui sa ei näe pisiasju - nüansse, mida küsida ei oska ... aga tajud pea kohe kui näed.

Igatahes olid kohalikud ülimalt õnnelikud ja nii pidin nendega kõrtsis õlut jooma. Ning hotellis (tuttuus hotell) on võrgukaabli ots laua peal - maksad reception-is 10 LVL ja ongi internet olemas :). Kui hästi läheb (ehk kui mingit uut kammi ei tule, siis olen homme peale lõunat jälle kodus.

No comments: