Thursday, May 24, 2007

Neverland

Teisipäeva õhtul oli meil au osaleda uue lounge baari avamisel. Hoolimata nimest, ei ole kohal endal Michael Jacksoniga midagi pistmist:)

Sisustuse poolest selline ilus, pretentsioonitult valge, maheda värvilise valgusega. Seetõttu meenutab veidi kesklinnas asuvat Stereo nimelist kohta ent on sellega võrreldes tunduvalt õdusam. Plussiks ka see, et sees suitsetada ei saa (kuigi varsti ei saa õnneks paljudes söögikohtades). Suurte avarate akende all on helesinise veega akvaariumid, kaladega ikka:) Avamispeol oli palju rahvast, kuid tegijate soov on kujundada selline valge, helge ja viisakas koht, kus saab nautida kohvi, head toitu ja veini.

Lounge omanik on itaallane, seega on ka pakutav pärit Itaaliast või vähemalt itaaliapärane. Avamispeol saime maitsta peamiselt suupisteid kuid menüüd vaadates tundub olemat tegemist kohaga, mida tasub proovida. Klassikalist praadi sealt ei saa, küll aga on laias valikus erinevaid pastasid (fusilli, spagetti, penne, tagliatelle, rigattoni), tortellini´d ja Eestis vähetuntud gnocchi´d, risottot mitut moodi ning loomulikult salatit ja suur valik erinevaid bruschette´sid. Veinivalik. Muidugi Itaaliast:)

Roogade hinnad jäävad kuskil 110- 130 krooni vahele keskmiselt, kuid pastaroogade hulgas on ka odavamaid näiteks speghetti tonno e pomadoro (tuunikala ja tomatiga) saab 65 krooni eest. Bruschetta maksab 35 - 60 krooni ja pakutakse ka kolme erinevat sorti Itaalia hommikusööke 50 ja 55 krooni eest.

Ahjaa, Neverland on avatud 10- 22 ja asub ta Kadriorus, Tina tänav 21, valge mitmekorruselise maja esimesel korrusel.

1 comment:

Matz said...

sai ise seal ka käidud nädal tagasi...
olime ainsad terve õhtu jooksul - avamispeo aegne rahvasumm on täiesti kokku kuivanud. ennustada on koha sulgemist, kuna lahti on nad olnud juba 3 kuud, kuid rahvas ei käi seal ja ei ole absoluutselt ka meediakajastust.
kahjuks.