Saturday, May 12, 2007

Vardil punkte jahtimas

Hea, et eile Tartust Raplasse ära tulime, sai hommikul vähemalt veidikenegi magada. Hommikusöök söödud seadsimeme endid Vardi poole teele, kus täna võistlus nimega Punktijaht. Rahvast polnud just liiga palju, võrreldes viimase neljapäevakuga, kus oli 737 osalejat, oli täna vaid 46 startijat.

Rada 7.0 kilomeetrit ja 20 kontrollpunkti. võistlus algas ühisstardist ja oli hajutusega:

Võistlus algab ühisstardiga vaatepunkti juurest. Seejärel läbib võistleja hajutusega ringid sellises järjestuses nagu on kirjas tema legendis. Iga hajutusringi piires võib punkte läbida suvalises järjekorras, pärast kumbagi ringi tuleb teha märge vaatepunktis. Teisele hajutusringile järgnev raja lõpuosa on tavaline suundorienteerumine ilma hajutuseta.

Teen teise hajutusringi esimese punktiga umbes neljaminutilise vea, lisaks sellele terve hulga, veidi alla minutilisi "näpukaid". Vigade moraal võiks olla midagi sellist, et "kui sul etapi läbimiseks plaani ei ole, siis parem ära üldse mine". Mina paraku just nii täna tegin. Raja lõpuosas, mis ühine, nägin isegi Ristot mõned korrad kaugel ees. Kui umbes kaks ja pool kilomeetrit enne lõppu oli vahe umbes kaks minutit, siis suure pingutamise tulemusena oli see pool kilomeetrit enne lõppu veidi üle 20 sekundi. Aga Risto ei lasknud end minust segada ja tegi lõpu kindlalt - mina siis teine ja õnnitlused Ristole :).

3 comments:

Anonymous said...

Õnnitlused sullegi 2.koha puhul. Ja nõuta auhinnaks saadud 3L aknavärvi minu käest välja.

maare said...

oo lahe, meil ongi just aknavärvimine plaanis.
loodetavasti on ikka poliitiliselt korretselt "Sadolini" värv?

Risto Kiilberg said...

Kui puudu jääb, siis ma võin oma samasuguse 3l purgi sulle maha ärida :D Vist oli Sadolini oma jah.