Sunday, December 16, 2007

Äigrumäe puzzle

Äigrumäe orienteerumiskaart

Viimastel aastatel on SK Tallinna Kompass pakkunud suurepäraseid talviseid kaarditreeningu võimalusi. Eilsel, Talveseeria 2007 kolmandal osavõistlusel oli Tarmak järjekordselt imet teinud ja 0.015 km2 metsatukka lausa imelise orienteerumistreeningu mahutanud:

Pikal rajal oli kaks ringi, neist esimesel anti pihku orienteerumiskaart, mis ei olnud just tavaline - nimelt oli kaart jagatud tükkideks ja need siis erinevat pidi paberile paigutatud. Eesmärgiks oli läbida punktid 31 kuni 45 numbrite järjekorras. Sellist mõttetööd pole metsas ammu teinud ... ja nii palju seisnud :). Teine ring juba tavapärane suundorienteerumine.

Ja hiljem, kodus ei jõudnud ära imestada oma liikumisetappe puzzle-orientterumisel - kui ühest punktist teise sai joosta praktiliselt otse, mööda rada, siis läbi kolme tüki, mis erinevat pidi, kujunes sellest suurte loogetega etapp.

1 comment:

Anonymous said...

Oli tõesti huvitav vahepala ja veel sellisel olematul maastikul :o) Tarmakutel ikka neid ideid jagub. Aga tulemusi võiks ka muidugi juba näha.