Wednesday, December 12, 2007

väga raske spinning

Tänases spinningus oli meil uus suhe ... kuna meie treener Peep oli ära, siis andis tundi Raido - Kodanipork muidugi.

Peebuga oleme juba harjunud ja teame, mida oodata. Spinning temaga on, nagu mõnus ühistreening heade sõpradega. Kindlasti mitte kerge - sellest annab tunnistust minu keskmiselt 1 100 kulutatud kilokalorit pooleteise tunni jooksul. Aga Peep oskab meiesuguseid vajalikul hetkel innustada, on see siis Mati Nuude laul "Vastutuult tõusuteel", mille saatel läbime viimased rasked "vastutuuleetapid", või siis kultusbändi "Vitamiin" manamine: "Vitamiin, vitamiin, vitamiin nüüd aita, anna jõudu ...".

Ei tea, mida Peep küll Raidole meist rääkinud oli, aga täna võttis üks Eesti esiratturitest meid lihtsalt sappa ja näitas kuidas tõsised mehed treenivad. Ilma liigsete emotsioonideta, aga tõhusalt. Kui algul tundus, et koormus pole väga tugev, siis umbes 50-ndal minutil hakkas mul jalg juba läbi nõtkuma ja lootsin vaikselt, et "ehk Peep pole öelnud meie treeningu kestust ja äkki täna pääseb tunniga" (nagu pärast selgus, polnud ma ainus, kes seda lootis). Asjatu lootus, kui tund treeningaega täis sai, siis arvas Raido, et "aitab nüüd soojendusest küll, teeks veidi trenni kah" ...

... ütleme nii, et täna keegi eriti pärast ujuda enam ei tahtnud / jaksanud :). Kokku 1:33:45 ja 1 216 kcal.

1 comment:

eduardp said...

Seiklussportlasena peaksid ju teadma, et kui tegu ebaselge olukorraga (antud juhul uus treener), siis tuleb alati jõudu säästa ootamatuteks väljaminekuteks :)
Mulle trenn meeldis, läks ühtlaselt kasvavas tempos ja "puhkepausid" olid parajalt lühikesed. Lõputõusul sain isegi 170(!) kätte. Aga need kiired väntamised on tegelt palju vastikumad.