Sunday, December 09, 2007

Saku - Veskimöldre

Nagu pühapäevaõhtu puhul ikka, oli meil kavas miljonimäng, ja enne seda väike jooks ja väike saun. Mõtlesime Taneliga, et mis oleks, kui teeks väikese jooksu asemel keskmise jooksu.

Niisiis tõi Maare mind Sakku, kust alustasime Taneliga jooksu Veskimöldre poole ... Mina arvestasin, et 1:15 peaks olema piisav aeg, et kella kuueks Veskimöldresse ühisjooksule jõuda. Ma ei teadnud, mida Tanel arvestas, aga lasin siis kohalikul mehel teed näidata ... igatahes 58 minutit stardist tundsin ühe koha ära ... polnud just liiga innustav - Avallone kontor, Männikul, siit on ju s...ks palju maad veel Veskimöldresse. Tuli välja, et Tanel oli asjast omamoodi aru saanud - kui aega napib, siis pole vaja mitte distantsi lühendada, vaid tempot kiirendada ...

... õnneks Tanel mind maha ei jätnud. Tauno juurde jõudes  ei suutnud me (minu õnneks) tuvastada, mis kell ja mis suunas Maare ja Tauno on startinud ja nii jäime endid venitama ja ei läinud lisatiirule. Kokku tuli ikkagi 1:32:43 ja 18.83 km, keskmine pulss 165! ja max 177. Kaloreid kulus 1 754! Track on Planetis. Nüüd olen kustunud.

No comments: