Monday, May 03, 2010

vastutuul

Nädalavahetus möödus pisikese mamburi sünnipäevapidustuste tähe all. Et sporditegemist mitte päris ära unustada, siis tegin plaani, et sõidan Haapsallu jalgrattaga, ehkki Oceanor laitis selle mõtte maha, näidates kogu sõidu ajaks üsna tugevat (12 … 15 m/s) vastutuult. Aga, no raskused ju selleks ongi, et neid ületada.

Kodust alustades polnudki alguses väga hull, kui välja jätta Stroomi rand, kus tuul tahtis sokid jalast ära puhuda. Kui aga Harku mäest üles sain, siis läks ikka karmiks. Pulss oli hetkega 140+ ja alla ma teda enam ei saanudki. No vast oleks saanud kah, aga see oleks tähendanud sõidukiirust alla 20 km tunnis ja sel juhul oleks tekkinud suur oht, et minu Haapsallu jõudmise ajaks on teised külalised kõik hea-parema juba nahka pannud.

Pidasin vaprat võitlust vastutuulega kuni Padiseni, aga siis sai jõud ja võitlusvaim otsa. Helistasin just Haapsallu jõudnud Maare endale vastu ja jõudsin teha veel 15 kiiret kilomeetrit Haapsalu suunas enne, kui Maare mind autosse korjas.

Haapsallu jõudsin õnneks õigeaegselt, et saada osa kõigest heast-paremast – nii söögist-joogist, kui ka Paranoia kontserdist.

No comments: