Tuesday, September 07, 2010

loomaaias on lahe

0906m1Eriti lahe on loomaaias väljaspool külastusaega, kui loomad teavad, et külastajaid ei ole ja tegelevad omade asjadega. Eile pakkus SK Tallinna Kompass võimalust just sellisel ajal Tallinna Loomaaias orienteeruda.

Tore oli lipata puuride vahel ja vaadata üllatunud loomi, kes sellisel ajal külalisi ei oodanud. Kui enamus loomi suhtus puuride ümber jooksjatesse stoilise rahuga, siis Amuuri leopard võttis väljakutse vastu ja üritas minuga võidu joosta. Tegelikult oli päris suur ehmatus, kui ühel hetkel märkasin, kuidas leopard minu paremal käel kaasa kappab … õnneks sain mõni hetk hiljem aru, et meie vahel on klaassein.

Ja rada oli “Kompassilikult” keeruline – kui lootsin, et suundorienteerumise osa ajal saan järgneva valikorienteerumise osa planeeritud, siis tegelikkuses nõudis kaart nii palju lugemist, et midagi sellist ette teha ei jõudnud. Tegelikult pakub SK Tallinna Kompass igal esmaspäeval oma päevakul mõnd erinevat orienteerumisülesannet lahendada – minu meelest suurepärased treeningud Xdreamil osalejatele.

No comments: