Wednesday, September 08, 2010

te pole Indias käinud?

Ilmselt olete … aga mina ei ole. Maare sügeles kogu viimase nädala ja surfas erinevate lennukompaniide lehekülgedel, kord väites et meie Emirates boonuspunktid hakkavad vanaks jääma, kord hakkavat talle sammal selga kasvama. Kui nüüd veel airBaltic oma sooduskampaania välja kuulutas, siis juhtus täna õhtul selline lugu, et õhtuse internetis surfamise tulemusena avastasime, et oleme lennupiletite omanikud: Tallinnast üle Riia, Istanbuli ja Dubai, mingisugusesse kolkasse (või oli see Kolkata).

Niimoodi pole veel juhtunud, et piletid on, aga korralikku plaani ei ole. Tahaks veidi Indiat nuusutada, heal juhul põikaks läbi Sikkimist ja tutvuks veidi Nepaaliga. Kõik head ideed ja viited on teretulnud.

4 comments:

Anonymous said...

Alustuseks soovitan:
http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?167361

Ott

maare said...

Oo tänud Ott, just sealkandis plaanime ringi kolada. Oma ajalimiidi piires muidugi.

Ja pisukeseks täpsustuseks Heiti jutule, et juured on need, mida tundsin, et mulle peagi alla kasvavad. Aga noh, natuke aega veel edasi ilma reisiplaanideta ja oleks sammal ka tulnud:)

Anonymous said...

Julgeks soovitada William Dalrymple raamatuid kah:

http://www.williamdalrymple.uk.com/pages/Books.html

Vähemalt The Age of Kali ja City of Djinns on Indiast, ilmselt osa uuemaid ka. Kas ja kust neid Eestis saab, kahjuks ei tea.

Muidu Nepaalis kui aega on, siis muidugi mägedesse. Kiiremalt saab käidud aga nt Chitwanis loomi vaatamas ja mõnel raftingul.

Endal on küll Indias käimata, aga juttude põhjal tasuks vist alustada Nepaalist, mis veidi rahulikum..

Anonymous said...

Soovitan veel Indrek Jääts "Aasia päevikud" Põhja-Indjast Lõuna-Hiinani.

Ott