Tuesday, November 16, 2010

multisport.fi Tallinnas

multisport.fi Tallinnas [13.11.2010 12:18 +02:00]

Laupäeval külastas Tallinna grupp Soome multisportlasi. Hoolimata mitte just kõige päikeselisemast ilmast ei jäetud siiski kasutamata võimalust laenutatud jalgratastele klippe ja kaardihoidjaid külge kruvida ning väikesele seikluslikule rattaringile minna. Leivo juhtimisel alustati Paljassaare poolsaare šokiturismiga ja sealt edasi juba Lauluväljaku ja Lasnamäe paekarjääri kaudu Pirita suunas. Pirital oli kõigil võimalus läbida kolmeringiline rattaorienteerumisrada.

Suurimat profesionaalsust näitas üles Soomlaste kogenuim, Petri Forsman, kes suutis orienteerumisraja lõppu mõeldud joogipunkti üles leida juba esimesel ringil.

Treeningujärgsel koosistumisel, Tallinna Velodroomil otsustati, et järgmisel aastal tuleb üritust korrata, ja siis juba mitte rattatreeninguna, vaid täismahus seiklusvõistlusena. Kokkuvõtted tehtud, võtsid tugevamad ette ka õhtu- ja ööseikluse.

Siia juurde tahaks tänada Leivot, Tiitu ja Tanelit, tänu kellele suurepärane treening teoks sai. Ja eriti suured tänud Jaanus, alias Karudele, kes pakkus katust kokkuvõtete tegemise ajaks.

Ning lõpetuseks Soome multispordi Grand Old Man, Petri Forsmani lühikokkuvõte: “onneksi gaalaristeily on vaan kerran vuodessa”.

No comments: