Wednesday, August 30, 2006

ümber Aegna

Eile õhtul kogunesid maksuametnikud ja mõned teised „pahad” inimesed Rohuneemele, et tööpäeva lõpu puhul teha kajakkidega tiir ümber Aegna. Kuna meie maarega polnud kah tükk aega juba kajakiga sõitnud, siis osalesime rõõmuga :). Korraldajaks oli oü Multisport, ehk sõber Rain Lond :).

Päris mõnus on minna kajakiga sõitma, kui sinu kajakk kantakse sinu eest sule rannale valmis, sulle aidatakse selga põll ja päästevest, sulle antakse aer pihku ja ... ei, aerutama pidi siiski igaüks ise.

Aga tore oli, pärast veerandtunnist instrueerimist tohtis igaüks minna ja oma käega rannal kajakki katsuda :). Veel mõned õpetused ja antigi ühisstart. Sõitsime Kräsuli saarest mööda ja oh häda - kohe oligi Aegna saar ja „lõunapeatus”. „Lõunasöögiks” olid pannkoogid moosiga ja tee.

Peale „lõunat” üritasime püüda kiirlaevade laineid, aga lained olid suhteliselt lahjad ja väga suurt elamust sealt me ei saanud, keegi ei läinud isegi ümber :). Veidi peale üheksat maabusime jälle Rohuneemel, seljataga 12.5 kilomeetrit kajakisõitu. Mõnus õhtu oli!

Ja muidugi on mõned pildid jälle üles riputatud!

No comments: