Friday, August 04, 2006

Puhkus lõpusirgel

Läbi on puhkuse kaks esimest osa – 23. ... 25.07. osalesime kormoranide üleilmsel Eesti väikesaarte tuuril, etapil Rohuküla – Kihnu – Ruhnu – Rohuküla. Tuur oli mõnus, hoolimata sellest, et Kihnu naised olid undrukud seljast võtnud ja kihutasid motikaga mööda saart tavalistes riietes ning Ruhnus pani karu `rotti` ja virutas Ruhnu sadamat ehitavalt BMW omanikust ekskavaatorimehelt ära süütevedeliku :).

26.07. ... 03.08. avastasime aga külastasime maailma üht noorimat, kui mitte kõige nooremat riiki – Montenegrot ja ühes sellega ka Bosnia-Hertsegoviinat ja Horvaatiat. Sellest reisist on meil terve märkmikutäis reisimuljeid ja loomulikult sadu pilte – nii Eesti saartelt kui ka Balkanilt.

Aga praegu oleme teel Lõuna-Eestisse, kus homme kavas `Sikutamine`, ehk Alar Siku matkavõistlus. Minul on igatahes selle võistluse eelmise aasta lõpubanketiga seonduvalt terve hulk mälestusi :) ...

2 comments:

Unknown said...

mnjaaa..kuna juubilar oli ilmselt ülierutatud, siis ääremärkusena olgu see, et stardi andsime ja noorsportlased maapääle toimetasime Virtsus..mitte Rohukülas. karu kohta räägitud peab aga paika.

Heiti Hallikma said...

Juubilar oli tõesti ülierutatud - üle nii pika aja sai jälle arvuti taha klahve klõbistama :D. Peale selle oli tuur nii ammu, et minu väike, vana peake hakkab seda juba unustama ...