Tuesday, August 08, 2006

täna öösel me ei maga ...

Nii, lõpetasin just Ihasalu orienteerumiskaardi muutmise ja parandamise. Homseks (st. tegelikult küll tänaseks) jääb radade vormistamine. Siis saavad inimesed Ihasalu metsa kaardiga jooksma minna. Ja kui nüüd neljapäevak jätkuva tuleohu tõttu ära jääb, siis olen küll kuri :). Head ööd.

8 comments:

Tanza said...

Selle kardetud sündmuse toimumise tõenäosus on kahjuks suur, vahepeal ei ole sealkandis küll mingit arvestatavat vihma olnud :(

Tanza said...

Updated: vahepeal räägitakse, et 95% tõenäosusega see ettevõtmine siiski toimub

maare said...

Ka tänane teisipäek Männikul on loodetavasti jõus. meie igaljuhul teeme katset minna

Risto Kiilberg said...

Ülikõva on see, et legendid on otse väljatrükitaval kujul olemas. Printisin omale kohe homseks valmis ja panin legendihoidjasse. Äitäh Heiti hea ettevalmistuse eest, loodetavasti on rajad homme sama nauditavad !

Heiti Hallikma said...

Mis sa neist sinna legendihoidjasse ikka topid, nad on kaardi servas samuti olemas. Ja tänama pead Priit Överust, kes suutis minu puhkusejärgsed päevad ja ööd kaardi joonistamisega sisustada :).

Risto Kiilberg said...

Palju mugavam on, ma olen harjund kaarti mõnuga kokku käkerdama, et näha on vaid käimasolev ja paar järgmist etappi. Kui enne punni hakkad jälle lahti lappama, et legendi taga otsida, kaob järg ära. Päevakutel ei ole muidugi nii oluline kuid näiteks sprindis võidab sekundeid teinekord ikka oluliselt.

Tanza said...

Ehheee, Priit suutis Heitit päris palju väsitada, mõned kalad hüppasid sisse ikka ka: kõikide punnidega kaardil polnud legende peal, ainult valge ja tühi kast, 21A raja neljas punn ei pidanud teps mitte seal kraavis kivijuures olema, kus ta kaaridl oli, rajameister oli ta veidi teise kohta joonistanud, mõned parandused polnud kaardile jõudnud ;)
Tegijal ikka juhtub, head veinimaitsmist

Risto Kiilberg said...

Krt eelviimase punniga tuli 2min viga, täitsa loll ikka, vaatad et lõpp paistab ja enam kaarti ei loe, pigistad mingeid penskareid ees metsas nähes kohe nende suunas ja laksti valesse punni :) 4 kohta kohe kaotasin sellega. Ja väike jama oli ka see, et kolm jaama ei töötanud eile, nats palju.