Wednesday, April 30, 2008

alkoralli

Olin korralikult süvenenud oma töistesse probleemidesse, kui helistas Maare ja teatas üsna ärritatud häälega, et täna lõpetatakse alkoholi müük alates kell 14:00. Õu s...t, meil ju kavas küllaminek, grill ja murumängud - no kuidas sa neid ilma valge veinita ikka teed.

Kuna toised mõtted olid peast läinud, siis ohkasin ja sõitsin Jüri poodi. Käis lahe alkoralli - kaks inimest kolmest ostis ainult alkoholi. Nüüd on minulgi kaks valget veini autos soojas ...

1 comment:

Anonymous said...

See ikka täitsa haige värk. Käisin eile peale tööd 5-6 ajal Laagri Maksis. Leti juures oli mingi lipsuga vanem härra, näha et just töölt tulnud, pudel kallist veini korvis. Ja kui ta siis kuulis, et maavanem on keelu peale pannud ja osta ei tohigi, sai vana ikka väga pahaseks. Vaatasin, et virutab pudeli põrandale puruks :) Õnneks niikaugele asi siiski ei läinud ja jättis asja sinnasamma. Aga õues poe ukse taga tinistasid päikese käes 2-liitriseid turbodiisleid mingid tõsised haisvad paadialused, varu oli neil korralik. Mida sellest järeldada ? Müügikeeluga saab vastu pükse ikka ja ainult korralik kodanik. Tõsised joodikud (nagu meie) ostavad oma joogid juba hommikul valmis ja siis juba paraja varuga, mis tähendab et juuakse tegelikult kokkuvõttes palju rohkem. Ka ise käisin juba hommikul õllevaru täiendamas ning loomulikult oli see kõik see vaja õhtul ära lahendada.