Tuesday, March 28, 2006

kevad

Vihm. Tegelikult ma olen rahul. Sest mulle meeldib kui tuleb üks korralik vihm ja sajab lume ära. Niimoodi korraga. Mitte nii, et kord on kevad ja siis jälle ei ole.

Hommikul aknast vaadates arutasime, et oleks pidanud vist juba varem jooksma minema, ehk oleks varem sadama hakanud. Muidu ilmavana vaatas - näe, need lähevad suusatama, järelikult veel kevad ei ole. Eile läksime jooksma ja kohe teine lugu.

Ja pealegi. Äkki see vihm sajab ära selle asjanduse meie maja seinalt. Jaa, üleeile hommikul avanes meile just selline pilt.

Suured saapajäljed olid kahel pool ning nahkkindad vedelesid kõrval. Ju siis oli kellelgi öösel hirmus kiire ja näe leidiski et hea varjuline koht, saab p...e vastu seina toetata ja puha. Kurat, ma ütlen! Oleks siis vähemalt teispoole kõnniteed, prügikasti kõrvale teinud, kus rohumaa on, oleks saanud kevadeks väetist ja puha. Seal oleks ka saanud toetada, vastu naabri aeda, kui nii väga vaja.

Ühekorra sõber Juss rääkis, et oli peale sattunud kui tema maja ees üks tädi sabasid kergitas ning oli juba stardivalmis. Juss läinud siis tädi juurde ja pakkunud, et kui sel kole häda, tulgu neile sisse, neil WC täitsa olemas. Tädi imbus seepeale vaikselt minema. Pärast aga olla jälle ümber maja luusinud.. no maeivõi.

Õhtul kui koju tulime olid nahkkindad läinud. Eks olnud täitsa korralikud ka, mis siin ikka priisata, pesed puhtaks ja pärast on käed soojas.. :P

No comments: