Wednesday, March 29, 2006

vässu

Täitsa väsinud olen täna. Kohe terve päev ei jõudnud miskit teha, pea ei töötanud. Mõttetöö asemel siis hakkasin vaikselt asju kokku panema ja söötsin paberihunti. Kohe kolm kõhutäit pabereid söötsin ära ja teist samapalju jäi veel. Selle üheksa aastaga olen ikka päris korraliku metsatäie puid paberiteks tarbinud, paras bürokraat valmis.

Eile oli selle hooaja viimane aeroobika. Dagmar korraldas lõpetuseks korraliku mahviga ringtreeningu, et me ikka suvi läbi mäletaksime, mis meid sügisel jälle ees ootab.
Pärast tuli kõiksemees meile sauna, Dagmar ka muidugi. Erinevaid huvitavaid plaane pidasime peaaegu poole ööni, sellest siis ka see väsimus. Eriti kui arvestada, et organism elab ikka veel talveajas ja hommikul on ikka hirmus raske üles tõusta. Üksinda vist magaksin sisse, õnneks on mul südametunnistuse ja kohusetunde esindaja kõrval:)

Täna õhtul on puhkus. Ikka päris puhkus, mitte järjekordne vol sarjast "puhkus Heitiga":) Joome mõnusasti viirpuumarjadest teed ja teeme mittemidagit. Homseks on planeerit spinning, polegi seda veel kordagi proovinud, loodetavasti jään ellu. Tegelikult päris uus see nüüd ka ei ole, käisin terve eelmise talve vesispinningus, mis tähendab siis seda, et sõidad jalgrattaga nagu tavaliselt, ainult et õlavöötmeni vee all. Eks see homne ole sellega sarnane, arvatavasti..

No comments: