Saturday, January 06, 2007

töö tehtud

Kuri saatus kiusas täna ja veeretas meie teele raskusi, siiski saime peaaegu kõik plaanitud tööd tehtud. Hommik algas veidi uniselt, milles on süüd eilne sportimine, õigemini sellele järgnenud saun ja veel õigemini saunas joodud vein ja hiline magamaminek. Aga uni kadus kiirelt, kui prahikonteinerit toonud auto tõmbas kasti nurgaga maha pool naabermaja seina. Jama oli kõvasti ja minu tööpäev mööduski naabritele uut maja ehitades. Õnneks ei jätnud sõbrad meid hätta ja tänu nende ning Maare ennastsalgavale tööle sai tehtud kõik, mis vaja. Nüüd ehk saab meie maja endale järgmisel nädalal uued keldriaknad :).

Peale tööd tegime väikese jooksuotsa mööda Kalamaja vaatamisväärsusi. Vaatasime üle Patarei vangla, seejärel Lennusadamas 1916. aastal ehitatud vesilennukite angaari, allveelaev „Lembitu” ja aurik-jäämurdja „Suure Tõllu”. Tegime tiiru ka endisel Kalamaja surnuaial, (mis praegu küll park) ja nägime ära ka kellatorni.

Kusjuures nii Patarei vangla, kui kogu Lennusadam vajavad kindlasti uuesti avastamist, koos Lennusadamas asuva meremuuseumiga :). Siin neist ka pilt via maps.google.com.

Pärast jooksu suusatamine (televiisorist muidugi) ja nagu ikka, saun.

No comments: