Wednesday, February 13, 2008

Botaanikaaia ring

Nüüdseks oleme juba kaks nädalat taastanud Otiga teisipäevased jooksutiirud. Väike vahe ainult selles, et kui vana aasta sees jooksime Lükati sillani, siis nüüd oleme võtnud jälle ette vana-hea Botaanikaaia ringi. Põhjus, nagu Ott väitis, et "ta on paksuks läinud" (minu arust küll oma klõbisevatele kontidele veidi lihaseid kasvatanud) :).

Eelmisel teisipäeva siis, koos Oti ja Silveriga, tuli 17.7 kilomeetri läbimise ajaks 1:25:39, selle sees ka kaks veidi kiiremat lõiku: 1.53 km kiirusega 3:53 ja 1.88 kiirusega 3:50.

Eile olin tegelikult kahevahel, kas üldse jooksma minna - hommikul ärgates oli kurk jubedalt valus, mis ei läinud ka päeva peale paremaks. Õnneks oli ka Ott veidi tõbine ja nii tegime sama ringi rahulikumas tempos: 17.7 km ja 1:28:27, pulss 149 / 168. Veidi kiiremaid lõike tegime ainult ühe: 1.53 km kiirusega 3:55.

Koju jõudes käisid üle keha külmavärinad. Õnneks oli Maare, sel ajal kui mina jooksin, tegelenud samuti spordiga - algul koristamise ja sauna kütmisega naha kuumaks ajanud ning siis võimelnud. Nüüd saime kiirelt sauna. Õhtul mõõtsime mulle temperatuuriks 38.1°C, enesetunne polnud kah suurem asi.

Täna on juba palju parem, plaanin vaikselt tänast spinningut siiski vahele mitte jätta. Ja teisipäevane saunatamine tuleb vist standardiks muuta, kui keegi soovib veel teisipäevase jooksu-saunaga liituda, siis antagu aga teada.

No comments: