Wednesday, April 11, 2007

J.P ja tema sünnipäevarong

ehk millest me Saaremaa metsades joostes tegelikult mõtlesime.

Viimased päevad on nii toimekad olnud, et pole jõudnudki üles tähendada seda, et Saaremaale minek oli meil pühendatud heale sõbrale ja lugupeetud kulutuuritegelasele J.P-le, kelle sünnipäev leidis samal ajal aset Tallinn - Paldiski - Tallinn rongis. Jah, J.P oli selleks puhuks Elektriraudteelt üürinud terve vaguni, sinna laua katnud ning võõrustas sõpru sedasi liikuval moel. Tagantjärele muljeid kuulates, võib ürituse igati kordaläinuks pidada. Rong jäi rööbastele kuid Paldiski mäletab seda päeva veel kaua ... :)

Meie tähistasime sünnipäeva küll veidi teisiti kuid see ei vähenda sündmuse olulisust.

Lisaks metsas lippamisele tegime laupäeval katse Vilsandit vallutada, kuid pelgasime siiski ilma veidi külmaks, et paarkümmend meetrit merest läbi kõndida. Vanaks hakkame jääma vist :). Sadamas seisis küll suur veoauto, mis tavaliselt saarele transporti teeb, kuid juht oli vist tuulevarju läinud. Tuul oli tõesti tugev, linnutorni otsas oli küll selline tunne, et tuul viib ära, kui kõvemini kinni ei hoia. Jätsime Vilsandi vallutamise retke siis teiseks korraks.

Ilmataatki oli J.P sünnipäeva tähistanud ning tekitanud Virtsu lähedale Puhtulaiule omaette kevadise loodusime - jäämäed Puhtulaiul. Ronisime sinna otsa, ikka mõeldes kallile sõbrale. Vägev. Heiti pani mõned pildid ka üles.

No comments: