Sunday, April 08, 2007

metssiga

Reedel sõitsime siis Raplast Kuressaarde, kus laupäeval ja pühapäeval toimumas orienteerumis võistlus Metssiga 2007 (sel aastal, nagu ka eelmisel viimast korda :)). Minnes oli tuul päris tugev ja meri hülgehall, nagu pildilt näha :). Sadamas pühade puhul umbes poolekilomeetrine järjekord, mis aga lahenes meie jaoks umbes 1,5 tunniga.

Maare oli kaubelnud meile ööbimise Grand Rose SPA Hotellis, mis avati alles detsembri lõpus. Tuleb tunnistada, et esimene tutvus SPA ja hotelliga oli täielik pettumus - hotellituba mingisugune kitsas kong, kus kaks eraldiseisvat voodit. Sama ka esimeste protseduuridega: ´rituaalisaun´, kus mind määriti kokku laavasaviga ja jäeti siis 20-neks minutiks aurusauna, algas mingite segadustega kellaaegadega, kus mind taheti ette võtta koos Läti noorpaariga :). Edasi ´värskendav peanaha hoolitsus meestele´, mis tähendas sisuliselt peapesu ... ja seda teeb minu juuksur Krissu, salongis Popi & Tete paremini, ning tavaliselt järgneb sellele juustelõikus :).

Aga edasi läks paremaks - üritasime minna küll restorani La Perla õhtust sööma, aga kuna seal olid kõik kohad täis, siis olime lõpuks sunnitud tagasi, Grand Rose restorani tulema. Grand Rose restoran osutus väga suurepäraseks kohaks, väga heade söökidega. Ja õhtul veel paar head veini, mis ostetud Kuressaare vinoteegist.

Ja täna siis Metssiga 2007 esimene päev, rada 10.3 km ja 18 kontrollpunkti ... sellest me täna ei kirjuta, protokolli pole ja võistlus läks tuksi ... kokku vist umbes 15 minutit vigu, sellest 10 minutit kulus 15-nda kontrollpunkti otsimisele - täielik loll.

Pärast võistlust üritasime avastada Vilsandit. Sõitsime autoga mööda Kuusnõmme poolsaart nii kaugele, kui saime, aga kui lõpuks autost väljusime, siis oli tuul nii tugev ja külm, et otsustasime mere läbimise jätta mõneks järgmiseks, soojemaks korraks.

Ka täna õhtul ei õnnestunud saada laud restorani La Perla, läksime selle asemel siis restorani Arensburg. Tegelikult jälle väga positiivne elamus.

PS. Tänased protseduurid olid päris mõnusad: hommikune ´rabaturba vann´ oli küll tavaline mullivann koos rabaturbaga, 15 minutit, aga järgnev ´Grand Rose klassikaline massaazh´ oli mõnus ja pärast võistlust ´eksootiline jalgade hellitu´ oli pärast võitlust täielik mõnu. Kui nüüd teenindajad õpiksid ära poolegi sellest, kuidas teenindatakse GO SPA-s, siis võiks siia teine kordki tulla :).

No comments: